REMBRANDT PORTRETTEN

Omslaan Info

06 sep 2017 in Uncategorized

Auteur : Henderik

In het Stedelijk Museum Vianen zijn van 3 september 2017 tot 8 januari 2018 de tentoonstelling Rembrandt in zwart wit te zien. Ongeveer 100 prachtige etsen van Rembrandt worden geëxposeerd.

Dat bracht mij op het idee om een aantal Rembrandts na te maken op foto. Verschillende prachtige schilderijen maak ik zoveel mogelijk na, vooral het licht en compositie tracht ik na te bootsen. De modellen hebben wel moderne kleding aan en zijn meer van deze tijd.

Grote uitdagingen worden natuurlijk de Nachtwacht ( Brandweer Vianen), de Staalmeesters (Burgermeester en wethouders ) en de Anatomische les (huisartsen Vianen). De foto’s zijn binnenkort te zien in diverse etalages van de Voorstraat. Er is al volop aandacht in de pers (Telegraaf, AD, Het Kontakt en de Molenkruier) voor het Rembrandt project.

Laat uw commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>