De Business Style geeft de juiste uitstraling aan je bedrijf

Onze Business Style laat je klant op de juiste manier kennis maken met de persoon achter het bedrijf. Vaak is dat de eerste kennismaking zeer bepalend of er zaken gedaan worden. Belangrijk is dat de uitstraling van je portret, aansluit bij de doelgroep die je bereiken wilt.

Een representatief portret kan als profielfoto voor o.a.  social-media, intranet, publicaties, website of portfolio gebruikt worden. Het is een directe onderstreping van je persoonlijke- en bedrijfsmatige professionaliteit.

Wij kunnen je daarin adviseren en samen naar een mooi eindresultaat toewerken, waarbij visagie eveneens tot de mogelijkheden behoort.

Voor bedrijven, overheden, reclamebureaus, uitgeverijen, grafimedia en zelfstandig ondernemers verzorgen wij o.a. reclame- ,publiciteits- en productfotografie; zowel op locatie alsmede in onze ruime moderne studio.

Ook voor bedrijfsreportage van bv. bedrijfsprocessen, presentaties, openingen en jubilea, zijn wij je graag van dienst.

Flexibiliteit en klantgerichtheid gaan hand in hand met creativiteit, ruime ervaring en hart voor het vak. Onze ingrediënten voor indrukwekkende en inventieve eindresultaten.

Enthousiasme en een kundige aanpak staan aan de basis van een prettige langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

Neem gerust contact op voor nadere informatie of een afspraak voor goede foto’s in de Business Style.

0347-322545 of info@fotostudiomarks.nl